Fri frakt i Norge ved kjøp over 1.500,- / Rask levering

"Easy Strap Anchors" reimfeste, 4 pk.

  • 119,-

På lager
Del

Disse reimfestene er lette å feste, og ser profesjonelle ut! Glam opp en ny veske i stoff, vinyl, lær, kork eller kanvas. Stroppringen på innsiden er 1" bred (25 mm), så disse fungerer med 1" reimer eller veskehåndtak. Hvert feste har 2 skruehull på baksiden og 1 metallskive. 

Selges i pakker med 4 stk.


Tips: Sørg for at du stabiliserer innsettingsområdet på stoffet ditt. Hvis du har stabilisert stoffet ditt med skum eller noe tykt, kan det hende du må trimme det bort for at skruene skal nå gjennom. Bruk den medfølgende metallskiven for å merke skruehullene på utsiden. Bruk en 5 mm lærstans e.l for å lage hull. For ekstra støtte kan du feste reimene med å sy over kanten på de før du fester reimfestene (lim anbefales).


Mål:

Innvendig bredde på åpning - 25 mm

Høyde - 25 mm

Reimtykkelse - 3-4 mm


NB! Den faktiske fargen kan variere litt i forhold til hvordan de fremstår på skjermen du ser produktene på.

Produktene i Gull kan variere noe i farge da siste produksjon fra Emmaline Bags er en anelse mørkere.

Fargen Regnbue varierer for hvert produkt og ingen er nøyaktig like. Du kan få noen som er mer rosa, lilla, gul, blå etc., fordi alle er forskjellige. De skifter ikke farge, men har et iriserende utseende. Vi kan dessverre ikke velge spesifikke farger for deg.

Kobber/roségull er mer rosa-kobber enn oransje-kobber avhengig av lyset. Den ser altså mer ut som roségull, uten å faktisk inneholde gull.